Friminutt


Mitt navn er Marianne Arina Medlien (f.1988). Jeg opprettet ’Marianne Medliens Mangfoldige Friminutt’(MMF) i august 2011 med det mål ”å skape friminutt, et pusterom i en ellers så travel hverdag”.

MMF består i hovedsak av to deler: 

Den ene delen av oppdrag med egen sangstemme hos bedrifter og organisasjoner som ønsker kulturelle innslag i forbindelse med møter, kurs, konferanser og lignende samlinger. Samt sangoppdrag ved bryllupsvielser, jubileer og andre merkedager. 

Den andre delen bestående i å gjennomføre kulturarrangementer i form av konserter og stand up i ’fjøset’ på slektsgården Medlien i Næroset. Selv om jeg flyttet hjemmefra for 12 år siden har mitt lille enkeltmannsforetak sin arrangementsbase på gården fortsatt. I 2018 nådde jeg en milepæl da jeg, og mine gode hjelpere, kunne jubilere med den tiende konserten i regi av Mariannes Friminutt. 

Takknemligheten er stor ovenfor artistene, og ikke minst publikum, som har trodd på meg, stilt opp og gitt meg muligheten til å prøve meg i denne bransjen. 

Hovedansvaret med booking, avtaler, billettsalg, PR, rigg, innkjøp osv. er det undertegnede som har hovedansvaret for, men med god hjelp fra mitt supre MMF-team: Min gode venninne, Stina, i baren, samt mor, far og storesøster som støtter, stiller opp, heier og hjelper til gang på gang!! Jeg hadde ikke klart dette på egenhånd, dere er gull verdt!!

Noe av det jeg synes er viktigst med arrangementer generelt, og spesielt mine, er at både førsteinntrykket og sisteinntrykket er like viktig for en bra kveld – det at jeg står i døra både når gjestene kommer hvor jeg ønsker velkommen, og står der igjen når de går hjem for å si takk for dem kom, og velkommen tilbake – det har så mye å si for helhetsopplevelsen, selv om jeg veit at artistene jeg booker er av høy kvalitet, så har det så mye å si at det rundt også stemmer!! 

Jeg er stolt av konseptet jeg har opparbeidet i forbindelse med mine arrangementer, og alle de positive tilbakemeldingene betyr så mye for meg, og de tyder på at det vi får til er bra. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(Spamcheck Enabled)