Medliens Friminutt

En nokså unik forestilling sammen med far, Hans Christian & datter Marianne Arina; 10-60 minutter for små og større forsamlinger.

En spesialtilpasset mix av vårt aller beste. HC’s underfundige tekster og tanker, fra det aller merkeligste og morosamme til det djupeste – og lekne. Marianne Arina med egne tolkninger av kjente og kjære sanger – omskrevet til egen dialekt.

”Jeg opplevde forestillingen som ytterst original og særegen; HCM tør å overskride grenser både hva diktsjanger og fremførelse angår. Mange poeng tatt på kornet. Stor spennvidde; leken og dyp, lokalt og globalt blikk!
Og Marianne har en fantastisk stemme!»

Therese Enger Andersen (Arrangementsansvarlig Hamar bibliotek)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(Spamcheck Enabled)