Lewi trio var en fryd

Den tiende (10!!) konserten i Mariannes Friminutt gikk av stabelen 12. oktober 2018. 

Jon Anders Narum på gitar, Miriam Våga som korist & hovedstjerna sjøl Lewi Bergrud var en trio verdt å satse på! De skapte stemning fra start til slutt med varme, fine ord og vakre toner. 

Jeg startet som vanlig med å ønske velkommen, og sang denne gangen to sanger sammen med den flinke pianisten Robert Øverby Bagstad. «Bestevenn» av Odd Norstoga & «Evig Eies» skrevet av Henning Kvitnes, men framført i Eva Weel Skrams versjon. Far framførte dikt med både alvor og pussigpoesi. 

Jeg fikk også æren av å bli med på ei av låtene til Lewi & co, ei låt han har spilt inn på engelsk før, men som nå hadde fått norsk tekst. Jeg sang første vers, Lewi sang andre vers og Miriam var med og kora på refrengene sammen med meg =) Gøy!!

«Finn meg uti elva»

Publikum var begeistret og med #tåreriøra (som jeg presterte å si) da jeg takket av trioen, og ikke minst publikum som stiller opp, og de som kommer tilbake gang på gang. Det varmer i sjela at vi har fått til et så bra og personlig konsept i Mariannes Friminutt. 

Tusen takk til mor og far som alltid stiller opp før, under og etter arrangementene mine! Og mange takk til Stina som alltid har stålkontroll bak bardisken <3

Det jobbes med 2019-programmet og jeg krysser fingra for et godt konsertår

Med hilsen fra Marianne Arina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(Spamcheck Enabled)