Lewi Bergrud Trio til Medlien 12. okt.

Som 10. arrangementsshow i Mariannes Friminutt entrer
Lewi Bergrud, Miriam Våga & Jon Anders Narum
scena på Medlien gård 12. oktober!! 

Jeg gleder meg, dette blir en musikalsk aften med perler på ei snor!

«Si til deg sjøl at du er helt rå»

Jeg hadde ikke klart dette med mine gode hjelpere, så stor takk til de som stiller opp og hjelper til gang på gang <3 

Support: 
* Marianne Arina Medlien & Robert Øverby Bagstad med et par sanger 
* Hans Christian Medlien framfører sine pussige dikt
* Stina Roko & Hanne Kristin Medlien holder som vanlig fortet i baren
* Gro Medlien har baksten og kaffen klar

Gleder meg til å ta imot publikum og gjøre dette til en trivelig kveld =) 

Facebookarrangementet kan du finne her: 

https://www.facebook.com/events/1890184544610203/

DETALJER:

Fredag 12. oktober 2018 kommer dyktige artister og musikere til Medlien gård – det er duket for Mariannes Friminutts 10. konsert/arrangement, og i den forbindelse har Lewi Bergrud, Miriam Våga og Jon Anders Narum takket ja til å dele en musikalsk aften med oss!

Lewi Bergrud har en stor og særpregen stemme! Han er en skikkelig trivelig fyr, i tillegg til å være en veldig dyktig musiker som håndterer flere instrumenter. Han er kjent som bassisten i Urbandet til sommershowet Urbane Totninger, en av trioen i julekonsertene med «Blåtoner» og har de siste åra blitt større og mer kjent gjennom egen musikk og utgivelser. Publikum får aldri nok av Lewis tvers gjennom ærlige tekster og fantastisk fine musikk. Han får bare mer og mer oppmerksomhet utenfor regionen og får stadig kjempemottakelse i presse og enda bedre mottakelse av et stadig mer tallrikt publikum.

Miriam Våga er en sanger og låtskriver fra skogkanten på Toten. Hun har jobbet i mange år med forskjellige band og artister, både som vokalist, studiosanger og låtskriver. Hun er ei kjempeflink sangerinne, og samklanger veldig godt sammen med Lewi.

Jon Anders Narum er blant annet kjent som en kjempedyktig gitarist i blant annet søskenbandet Narum, og som gitarist i Urbandet til Urbane Totninger. Han driver eget studio på Toten og har vært produsent på mange utgivelser. 

Denne gjengen kommer til å gi oss en kveld full av god musikk og tekster til ettertanke!

I tillegg vil det bli fast «oppvarming» med vertinna sjøl Marianne Arina Medlien med velkomst og framførelse av et par sanger, etterfulgt av diktframfører Hans Christian Medlien som byr på egne tekster. 

Je glede meg!! 

Dørene åpner 18:00 – showstart klokka 19:00
Salg fra bar (alle rettigheter), kaffe & kaker bakt av a mor, Gro Medlien

Billetter: á 290,- 
bestilles her: 41686106 / mariannesfriminutt@gmail.com / Marianne Arina Medlien / Marianne Medliens Friminutt

En stol å sitte på og et bord å sette glasset på til alle =D 

Vælkømmin!!

Hilsen fra Marianne Arina Medlien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(Spamcheck Enabled)