Bachelorgrad – faglærer i musikk

11794624_10152966011208021_2168486139903051982_o2015 kommer for resten av mitt liv til å være et minneverdig år der prestasjoner, utvikling, eventyr, vennskap, måloppnåelse og overraskende vendinger er ord som er beskrivende for hva jeg fikk oppleve.

Et vendepunkt i livet mitt skjedde gjennom årsstudiet i musikk på Høgskolen i Hedmark året 2012/2013 da jeg bestemte meg for å fortsette på faglærerutdanningen i musikk. At jeg i juni 2015 kunne motta vitnemål som utdannet musikklærer sammen med noen av de fineste menneskene jeg noen gang har møtt i et klassemiljø som overgår alle andre jeg har vært i. Disse menneskene setter jeg så stor pris på, og jeg håper og tror at dette er vennskap jeg vi kan holde på livet ut. Det var ingen selvfølge at jeg, Marianne Arina Medlien, skulle stå der den dagen ikledd bunad med et stort smil (og gledestårer over 3 fantastiske år med denne gjengen). For det har jo ikke bare vært en dans på roser, men ved hjelp av støttende klassekamerater, og familien som har vært der og plukket meg opp når jeg har hatt en vanskelig periode, så kunne jeg omsider si at jeg stolt har en bachelorgrad jeg også!! Tusen takk til alle som har gjort det mulig for meg!! 🙂

*********

 Deretter gikk turen til Australia og nye eventyr på Griffith University i Brisbane, fra juli 2015! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(Spamcheck Enabled)