Nils-Ingar Aadne med kjempeartig show

DSC_5753

For 2 uker sia fikk jeg en telefon fra iStage Entertainment med forespørsmål om jeg ville arrangere en kveld med prøveforestiling på Nils-Ingar Aadne sitt stand up show – og etter noen minutter kunne jeg svare ja, og var allerede i gang med planleggingen! Det er jo alltid spennende å se hvordan responsen er på bestilling av billetter, og hvor mye man må jobbe for å få huka inn folk til publikum – dette var ikke noe problem denne gangen for å si det sånn – gjennom sosiale medier spredte nyheten seg fort, og billettene ble solgt jevnt utover uka. Og jammen ble det helt fullt. Kjempemoro!

DSC_5836Folk var ivrige på å komme inn, og vi stelte i stann så godt vi kunne som arrangører både for gjester og artisten med management og regissør. Nærmere 19.15 hadde alle kommet seg på plass i stolene sine og det var på tide å sette igang showet – jeg ønsket velkommen og introduserte Nils-I. Han tok scenen med storm, og leverte et kjempeshow – publikum var med og lo med gjennom hele forestillingen. Jeg tror jeg smilte og lo fra start til slutt og kjente i kjeven at det var en stund siden jeg hadde ledd så mye. En publikumer sa at hun kom til å være støl i magen dagen etter da hun hadde ledd så mye 🙂

Veldig moro at Åsleik Engmark selv ønsket at denne arenaen skulle brukes til et slikt show etter at han var her for 2 år siden selv og holdt show med Jon Rørmark. Stas å bli spurt og husket på – da tyder det jo på at man har gjort noe riktig som arrangør tidligere også!! Dette byr på mersmak, så jeg håper både Nils-I og Åsleik vil komme tilbake for å holde shows, og veldig gjerne anbefale oss videre til andre artister og management 🙂

MarianneNilsi

Marianne Arina Medlien & Nils-Ingar Aadne

Tilbakemeldinger på showet fra publikum: veldig moro – bra å spøke med lokalmiljøet – humor for alle – bra – kjempebra – fint show, helt topp – terningkast 6 – veldig bra – utrolig morsom, ærlig og levende – mange fantastisk gode poeng – jessvassigmei molfrakt – Nilsi, du er rå – tipp topp tommel opp – helt rå, bra variasjon osv osv!!

DSC_5886 2Med andre ord – vi er mange som kan anbefale showet – og ønsker Nils-Ingar lykke til med turnè!! se: http://nilsi.no/ for mer info om showet og datoer!

<— Det ble signert på plakaten der alle som har showet i Mariannes Friminutt har laget en krusedull

Nils-Ingar Aadne – Åsleik Engmark – Stian Morten Pedersen

Alle Foto: Lisa Uppman

Takk for god hjelp fra mor og far, tante Eli, Lisa og Tom Åge
i forkant, under og i etterkant av showet – dere er gull verdt

Samt takk til publikum – uten dere ingen show!!

ps. vi skal sørge for bedre lufting neste gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(Spamcheck Enabled)