Sangunderholdning på julekvelden

20141230_220314

Julekvelden er en kveld som betyr mye for de fleste av oss der vi oftest omgir oss med familie og folk vi er glade i. Jeg for min del er heldig som har en fin familie å feire med, men ikke alle har denne muligheten – så derfor tok Inger Hage på forsamlingslokalet Tingvang initiativet til å inviter eldre og enslige til en hyggelig gratis julemiddag på selveste juleaften.

Etter jeg, mor og far hadde spist middag hjemme tok også vi turen til Tingvang for å bidra til denne gode handlingen  med litt «underholdning, – det vil si at jeg spilte gitar og sang «Mitt hjerte alltid vanker», før far leste en julestubber – deretter ble det allsang av «Når vi tenner våre lykter» og «Julekveldsvisa» som jeg kompet på gitar til.

20141230_220326

 

 

 

 

En hyggelig liten seanse, og en glede å kunne være en liten del av den gode hjerningen.

Einar Lyngar fra GD (Gudbrandsdølen Dagningen) stakk også innom for å dokumentere litt fra kvelden til avisa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(Spamcheck Enabled)