Godt nytt år – måtte det bli ett bra år

skiturKalenderen har bikket 2014 for snart to dager siden, og enda et år er forbi.. Jeg har satset mest på å arrangere noen konserter og show det siste året da jeg har gått på skole, og bestemte meg for å fortsette på bacheloren faglærer i musikk på høgskolen i Hedmark campus Hamar. Jeg har lært vedig mye om musikk og min egen utvikling gjennom studiet, flinke musikere rundt meg og det være sammen med folk med samme interesser.

Jeg går nå inn i det nye året med ambisjoner om å arrangere flere konserter og opprtettholde den gode tradisjonen vi er i ferd med å få til i U9verset på Medlien gård. Det kommende året vil bli et større samarbeid med far sitt firma U8, og det blir spennende å se hva slags arrangementer vi kan få til sammen.

Jeg fortsetter samtidig på skolen, og er nå halvvegs i dette studiet, så får vi se hva tiden bringer etter det. Uansett gjenstår det 1,5 år på HiHm. Målet for vårhalvåret er at samtidig som mitt eneste fag på skolen er drama, skal jeg bruke mer tid på musikk – som i å blir flinkere på gitar og piano. Jeg hadde hovedinstrument sang ifjor, men dristet meg til å ta gitar i år for å kunne pushe meg selv til å måtte øve litt mer. Ser fram til å bruke mer tid på å lytte til musikk og ble bedre kjent med sjangere og tekster. Sjekk boksen på hovedsiden med «a song a day» 

Av bildene kan du se artistene jeg har vært så heldig å arrangere konserter og show med på Medlien gård de siste 2 årene:

e9ded22f-f263-4af0-b97f-8e7306384490wallpaper

 • mars 2012 – Lars Lillo-Stenberg (fra DeLillos)
 • august 2012 – Guren Hagen & Frode Berntzen
 • oktober 2012 – Gustav Nilsen & Tore Haukenes
 • februar 2013 – Åsleik Engmark & Jon Rørmark
 • april 2013 – Jan Eggum & Kaia Huuse & Per Einar Watle
 • september 2013 – Torbjørn Dyrud
 • I tillegg til disse hovedartistene har far (Hans Christian Medlien) lest og fremført egne dikt, og jeg (Marianne Arina Medlien) har sunget sanger med forskjellige flinke musikere: Ole Gjøstøl – Martin Framnes – Eivind Pleym Pedersen – Richard Bolle Espeseth.

Gleder meg til et nytt og innholdsrikt år med fine folk rundt meg og ny lærdom
– og nye artister til å pryde scena i U9verset på Medlien gård 🙂

Godt Nyttår folkens!

2 thoughts on “Godt nytt år – måtte det bli ett bra år”

 1. Hei. vil gjerne ha mail ang kommende arrangement. vært hos dere før.
  Vh Anne Myhre,Gjøvik

  1. Hei! Så hyggelig! Da skal jeg legge deg til 🙂 Vi jobber med dette årets program i disse dager, så mot slutten av januar kommer det ratt litt informasjon 🙂 Vælkømmin tellbarsatt!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(Spamcheck Enabled)