Hvem kommer neste gang?

untitled shoot-8491-EditDet jobbes med å finne nye artister som kan opptre i regi av Mariannes Friminutt på Medlien gård. Jeg har hatt suksesser med kjente navn tidligere, og jobber for å finne neste artist ut på gulvet. Ifjor var jeg i kontakt med flere aktuelle artister, og de fleste var veldig positive. Jeg skal i høst ta opp igjen kontakten med disse og gjøre mitt for å få på plass våren 2014s arrangementer så fort som mulig 🙂 Jeg har jo også vært i kontakt med management til artister som desverre er for dyre for mitt budsjett, men da har jeg iallefall spurt. Innimellom så råker man jo på noen som er positive og som er villige til å strekke seg slik at dette er mulig for begge parter 🙂 Jeg fikk jo tross alt både Jan Eggum og Kaia Huuse hit samtidig – så det viser jo at noen av landets største artister er folkelige dem også.

Kan nevne at Lillebjørn Nilsen, Ingrid Bjørnov, Ole Paus og Didrik Solli-Tangen er spurt via management, men at disse enten var for dyre eller ikke tok på seg konserter i så liten skala (100 personer) for øyeblikket. Selvfølgelig mener jeg ikke at alle skal «senke på kravene» til en hver tid for jeg veit jo at disse får veldig mange forespørsler, og at alle sikkert ønsker en «snill» pris. Men jeg mister ikke motet av den grunn, men fortsetter å spørre videre.

Jeg tar veldig gjerne imot tips og forslag om artister du kunne tenke deg å komme å se – så skal jeg se hva jeg får til!

untitled-10untitled shoot-8462-Edit-Edit

Alle showene starter med at jeg åpner kvelden med noen sanger. Jeg har tidligere brukt musikere som Ole Gjøstøl, Martin Framnes, Eivind Pleym Pedersen og Richard Bolle Espeseth, samt at jeg på siste show spilte gitar selv.

Deretter overtas ordet til min kjære far, som fremfører selvskrevne krusedulldikt.

 

 

Nedenfor ser dere bilder av artistene jeg har hatt så langt. Alle kvelder med god stemning 🙂

IMG_6178 TORBJØRN DYRUD 27.09.13

aktørene JAN EGGUM – KAIA HUUSE – PER EINAR WATLE 19.04.13

IMG_9543 ÅSLEIK ENGMARK – JON RØRMARK 08.02.13

gustav GUSTAV NILSEN – TORE HAUKENES 19.10.12

IMG_1807 GUREN HAGEN – FRODE BERNTZEN 31.08.12

IMG_7089 LARS LILLO-STENBERG 12.03.12

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(Spamcheck Enabled)