Vellykket kveld på Medlien med «Mann av Huuse» 19. april

Enda en vellykket kveld på Medlien gård 19. april med disse på plakaten: 

aktørene
Cast & Crew of the night 😀

 

Takk til Bandet mitt Eivind & Richard! ♥
Skjermbilde 2013-04-20 kl. 14.13.22
Skjermbilde 2013-04-20 kl. 14.03.12
.

 .

.
.
.

.

Far – Hans Christian Medlien fremførte noen av sine selvskrevne dikt «Fnugg»

IMG_0080

.

.

Takk til Kaia Huuse – Jan Eggum & Per Einar Watle! – Kjempeflinke og artige!

IMG_0089IMG_0135

.

.

.

.

.

.

Kjempefornøyd med gårkveldens konsert på Medlien med disse folka!
Takk til mor (Gro)  for all hjelp med fiksing og ordning!
Takk til min faste barsjef Stina og lydmann Jorn
Takk til publikum og alle som delte kvelden med oss!

IMG_0120

Kom gjerne med tilbakemeldinger på kvelden – bra og forbedringspotensiale 🙂

mariannesfriminutt@gmail.com

 

Her er en referanse jeg fikk:

 Min samboer er ikke akkurat den som «strør om seg» med godord når det gjelder norsk musikk, men du skulle hørt han når han kom hjem etter denne kvelden  Han var helt imponert, og syntes alt hadde vært helt topp!! Lokaler, utsikt, musikre,dikt, dine sanger, publikum osv. alt sammen fikk stor skryt!!!! ( akkurat som om det hjalp meg, der jeg lå og var KJEMPEIRRITERT over at jeg ikke fikk vært der  grrrrrr Jeg hadde gledet meg leeeeeeeeeeeeeenge ) Det samme gjaldt fra min svigerinne og svoger. All honør til deg!! Fortsett med slike arrangement  

 

One thought on “Vellykket kveld på Medlien med «Mann av Huuse» 19. april”

  1. Veldig fin kveld Marianne . En hyggelig overraskelse å se opptreden med deg og dine to meget søte medstudenter. Din far hadde også noen fine dikt! Likte godt diktet med dersom en hadde en ekstra høgre arm +++ ekstra hjertekammer. Der han kommer inn på flotte leveregler å strekke seg etter. Om du har det diktet på trykk vil jeg gjerne ha det. 🙂 Jan og Kaia med «orkester» leverte! og kan bare si TAKK for en fantastisk kveld.- Ole paus neste???? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

(Spamcheck Enabled)